De Juicy Reels fruitautomaat is een wat ouderwets spel van de ontwikkelaar Wazdan. De opzet lijkt wat verouderd, maar er zijn wel enkele moderne functies aanwezig. Je kan combinaties maken op veel verschillende winlijnen, maar ook prijzen winnen met gratis spins en vermenigvuldigers. De wild symbolen zorgen ook voor een hogere kans op een prijs. De Juicy Reels fruitautomaat kan je spelen op de computer, mobiele telefoon en tablet.

juicy

Inzetten op de Juicy Reels fruitautomaat

De minimale inzet op de Juicy Reels fruitautomaat is twintig cent en je mag maximaal zeventig euro per spin inzetten. De fruitkast kan dus gespeeld worden door beginnende en ervaren spelers. Je speelt ook met zes rollen en drie rijen. De twintig winlijnen kan je niet veranderen, maar dat hoeft ook niet. Hoe meer winlijnen je hebt, hoe hoger de kans dat je met een spin een combinatie kan maken. Je mag zelf de variantie kiezen, dit kan laag, gemiddeld en hoog zijn. Het uitkeringspercentage op de Juicy Reels fruitautomaat is 96,49%.

Wat kan ik winnen?

Spelers maken als zij met echt geld spelen kans op geldprijzen. De Juicy Reels fruitautomaat keert prijzen uit als je winnende combinaties maakt. Dit kan met alle symbolen, bijvoorbeeld de klokken, BAR symbolen en de fruitsymbolen. De klok is ook gelijk de wild symbool, maar keert ook maximaal vijftig keer de inzet uit. De BAR keert maximaal 25 keer de inzet uit en de fruitsymbolen misschien wel tien keer.

30 gratis spins

Je kan met de symbolen van de sterren nog veel meer dan alleen geld winnen. Als je drie sterren of meer draait dan mag je gratis spinnen. Je krijgt minimaal vijftien en maximaal dertig gratis spins per keer. Alle prijzen met de spins krijg je ook driemaal uitgekeerd. De winsten verschijnen op je speelaccount in het casino.